Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایسکانیوز، محبوب مهدویان در دومین نشست کمیته علمی چهارمین همایش بین المللی شمس و مولانا که در سالن اندیشه پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی برگزار شد با تاکید بر پژوهش‌های شمس و مولانا و اهمیت بومی‌سازی و گسترش دامنه پژوهش‌ها و تحقیقات به دانشگاه‌های مختلف کشور تصریح کرد: «بزودی مرکز تحقیقات و مطالعات تخصصی شمس تبریزی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوی ایجاد می‌شود تا بخشی از کاستی‌های علمی و پژوهشی در این زمینه را جبران کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

رئیس شورای سیاستگذاری همایش بین المللی شمس و مولانا نیز گفت: «اگر ملتی هوشمندانه به توسعه خود بیندیشد، باید در نخستین گام به خودشناسی خود بپردازد که در این خودشناسی، میراث شناسی سهم بسزایی دارد. اگر ما بتوانیم به شایستگی میراث‌هایمان را بازآفرینی کنیم، قطعا آینده‌ای بهتر از حال خواهیم داشت. بی‌شک همه ملت‌های توسعه یافته نیز این راه را رفته‌اند و خوشبختانه در ژرفای تمدن ایرانی-اسلامی سرمایه‌های درخشانی وجود دارد که به ما این نوید را می‌دهد که ایرانیان در طول تاریخ مردمانی، هوشمند، خوش ذوق، توانمند و جهان‌نگر بوده‌اند.»

حسینعلی قبادی تأکید کرد: «شاید بتوان گفت شمس تبریزی یکی از قله های پرتلألو این میراث به شمار می‌آید. کسی که آتش به جان جهان و جهان جان مولوی زد و هنوز نورانیت برافروخته و برآمده از شعاع خورشید آن در اقصی نقاط عالم پرتو دارد و روشنی می‌بخشد، بویژه در جهان کنونی که گاهی شاخص‌های این تمدن به دلیل منافع برخی کشورها به دور از اخلاق مصادره می‌شوند و این هم ضرورت دوچندانی پیش پای ما ترسیم می‌کند که نه تنها به دلیل اخلاقی در برابر نیاکان‌مان مسئولیم از آثار و آفریده‌های آنها صیانت کنیم؛ بلکه به دلایل عقلی هم مجبوریم از میراث‌هایمان به خوبی صیانت کنیم و در بازآفرینی و بازنمایی قدرت، فکر و توان هنری آنها بکوشیم وگرنه ممکن است با مصادره‌های جدیدی هم مواجه شویم. خوشبختانه همت و انسجام خوبی در سالیان اخیر نزد ایرانیان شکل گرفته که بسیار امیدواریم غبار سوءتفاهم‌ها در مصادره شمس تبریزی تمام شود و بتوانیم از مصادره آن جلوگیری کنیم.»

زهرا حیاتی دبیر علمی همایش هم گزارشی اجمالی از وضعیت مقالات رسیده، داوری مقالات و سخنرانی‌ها ارائه کرد و اعضای کمیته علمی نظرات و پیشنهادات خود را در موضوعات مرتبط ابراز کردند.

چهارمین همایش بین‌المللی شمس و مولانا به همت موسسه تولیت آرامگاه شمس تبریزی و پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی و با همکاری دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوی، دانشگاه الزهرا و تعدادی از موسسات، سازمان‌ها، سمن‌های غیردولتی و انجمن‌های علمی و همزمان با جشنواره ملی شمس، روزهای 6 و 7 شهریور در دارالقرار شمس شهر خوی، برگزار می شود.

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۵۸۴۱۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشارکت دانشگاه آزاد در ایجاد پایانه صادراتی مهران

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا،‌ بهروز ناصری،‌ رئیس دانشگاه آزاد اسلامی ایلام در جلسه‌ای با حضور فعالان صنفی و اقتصادی استان ایلام که در این دانشگاه برگزار شد با بیان اینکه ظرفیت سخت‌افزاری و نرم‌افزاری دانشگاه در خدمت بخش تولید، سرمایه‌گذاری و صنعت قرار خواهد گرفت، اظهار کرد:‌ با توجه به سند تحول و تعالی دانشگاه و تأکید همیشگی دکتر طهرانچی مبنی بر حل مسئله در استان‌ها ظرفیت‌های دانشگاه در همه زمینه‌ها در خدمت توسعه استان قرار می‌گیرد.

وی افزود: صنعت، تولید و سرمایه‌گذاری با مشارکت و حضور دانشگاه بسیار نتیجه‌بخش خواهد بود. درب‌های دانشگاه همیشه برای توسعه ایلام باز بوده و به‌عنوان وظیفه ظرفیت دانشگاه در خدمت استان است. ظرفیت بی‌نظیر دانشگاه در شهرستان مهران شامل مجتمع رفاهی و اقامتی و زمین مناسب و پارکینگ ۱۰ هکتاری با مشارکت فعالان اقتصادی و صنعتی استان در راستای ایجاد پایانه صادراتی با محور محصولاتی تولیدی استان شکل می‌گیرد.

اربعین فرصت مناسبی برای توسعه و معرفی استان ایلام

یکی از تجار موفق و دبیر اتاق تعاون استان ایلام نیز گفت: اربعین فرصت مناسبی برای توسعه و معرفی استان است. مهم‌ترین اولویت استان باید رفع موانع اداری برای حضور سرمایه‌گذاران در استان باشد.

فرزاد فیض‌الهی بیان کرد: ورود دانشگاه آزاد اسلامی به توسعه استان امیدبخش و مهم‌ترین اولویت فعلی استان ایجاد پایانه صادرات و برندسازی تولیدات استان است که این مهم با همکاری و محور دانشگاه آزاد اسلامی شکل خواهد گرفت.

به گزارش آنا،‌ در این جلسه فعالان اقتصادی و صنفی ایلام به بیان مشکلات و سنگ‌اندازی‌های پیش روی صنعت استان و سرمایه‌گذاری اشاره و خواستار ورود دانشگاه آزاد اسلامی ایلام به این مباحث شدند و رحیم لطفی عضو اتاق صنعت و معدن و از فعالان و کارآفرینان نمونه استان در حوزه تولید و صنعت آرد استان، یار حسین دینی پژو از کارآفرینان و عضو اتاق اصناف استان و کاظم اسماعیلی از فعالان اقتصادی و کارآفرین به بیان دیدگاه‌ها و نظرات خود پرداختند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تشکیل کارگروه‌ تخصصی مشترک بین دانشگاه آزاد و شورای شهر زرقان
  • تألیف کتاب«روش تحقیق در مدیریت» توسط عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد
  • افتتاح مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی دانشگاه علوم پزشکی آبادان
  • تحصیل در دانشگاه آزاد ممسنی با کمترین هزینه/ تعامل با شهرداری نورآباد براساس رویکرد فناوری
  • مشارکت دانشگاه آزاد در ایجاد پایانه صادراتی مهران
  • آغاز به‌کار مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی دانشگاه آبادان ‌
  • آغاز انتخاب رشته داوطلبان دکتری تخصصی دانشگاه آزاد اسلامی
  • بررسی سیر تحول هنرهای قرآنی/ اهمیت نگاه میراث فرهنگی به هنر قرآنی
  • انتخاب رشته داوطلبان دکتری تخصصی دانشگاه آزاد اسلامی تا ۱۰ اردیبهشت
  • ماراتُن علمی متقاضیان آزمون سراسری برای تصاحب صندلی‌های دانشگاه‌ها