Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوی از برنامه‌ریزی برای جذب واحدهای فناور و ثبت شرکت‌های دانش‌بنیان و تولید محصول و تجاری‌سازی آن در این دانشگاه در راستای ایجاد منابع غیر شهریه خبر داد.

دکتر علیرضا لطفی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری آنا در خوی با توجه به برنامه‌های پیش‌بینی شده واحد خوی در سال 1396 اظهار کرد: «افزایش قرادادهای سرمایه‌گذاری با اشخاص حقیقی و سازمان‌های خصوصی و دولتی، افزایش تعداد برگزاری دوره های آموزشی کوتاه‌مدت کاربردی برون سازمانی، برنامه‌ریزی برای اجرای طرح‌های برون دانشگاهی از سوی استادان گروه‌های آموزشی مختلف، استفاده بهینه از امکانات بالقوه همچون سلف سرویس، خوابگاه، ساختمان تحصیلات تکمیلی، آماده سازی سایت‌های گلخانه ای و زمین های زراعی در راستای ایجاد منابع غیر شهریه ای، برنامه‌ریزی برای جذب واحدهای فناور و ثبت شرکت‌های دانش‌بنیان و تولید حداقل یک محصول و تجاری‌سازی آن در راستای چشم انداز 20 ساله کشور و سیاست اقتصاد مقاومتی از مهم‌ترین برنامه‌های واحد خوی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

اوقات فراغت نسل جوان و دانشجویان، موضوع مهمی است که تعمق و تأمل جدی دولتمردان و برنامه‌ریزان فرهنگی و اجتماعی کشور را می‌طلبد تا با درایت و هوشمندی، از آن برای شکوفایی استعددهای عاطفی، ذهنی و روانی این نسل از جامعه و بازسازی اندیشه و اعتلای شخصیت آنان به نحو مطلوب استفاده کنند

وی اعلام کرد: «دانشگاه آزاد اسلامی خوی در راستای سیاست اقتصاد مقاومتی و در اقداماتی مانند ساخت نمونه اولیه تقویت‌کننده بهینه‌سازی مصرف سوخت و رفع آلایندگی با سوخت هیبریدی هیدروژنی، اجرای طرح احداث نهالستان 4 هکتاری گل محمدی در زمین 5 هکتاری و اجرای طرح کشت چغندر قند و گندم با مشارکت بخش خصوصی در زمین 27 هکتاری از شورای سرمایه‌گذاری استانی مجوز اخذ کرده است.»

این مسئول ادامه داد: «این دانشگاه در راستای برگزاری دوره‌های آموزشی کوتاه مدت کاربردی با سازمان نظام مهندسی ساختمان درباره برگزاری دوره آموزشی ارتقای پایه قراردادهایی را منعقد کرده و این دوره های آموزشی در واحد خوی برگزار می‌شوند.»

لطفی محور اصلی برنامه‌ها و اولویت‌های حوزه دانشجویی- فرهنگی واحد خوی را بر مشارکت عمومی دانشجویان در فعالیت‌های فرهنگی و تشکل‌های دانشجویی برابر ضوابط که نقطه قوت این حوزه است، دانست.

وی تصریح کرد: «در دو سال اخیر با تحولی عمیق در حوزه فرهنگ روبه‌رو شده ایم که عمده فعالیت‌های آن پیگیری راه اندازی کانون فرهنگی هنری دانشجویی با عنوان (کانون عفاف حجاب، کانون شهید حججی) و راه‌اندازی همایش‌ها، مراسم دینی و مذهبی به چالش کشاندن دانشجویان در سطح گسترده، ساماندهی فعالیت‌های فرهنگی و اجرای دقیق مناسبت‌ها و برنامه‌های ابلاغی، سنجش میزان تاثیرگذاری مسابقات قرآن و عترت و ارتباط تنگاتنگ با تشکل بسیج دانشجویی و نشریات در چارچوب مطالبات فرهنگی مقام معظم رهبری از دانشگاه آزاد اسلامی است.»

این مسئول گفت: «اوقات فراغت نسل جوان، یا بهتر بگویم دانشجویان، موضوع مهمی است که تعمق و تأمل جدی دولتمردان و برنامه‌ریزان فرهنگی و اجتماعی کشور را می‌طلبد تا با درایت و هوشمندی از آن برای شکوفایی استعددهای عاطفی، ذهنی و روانی این نسل از جامعه و بازسازی اندیشه و اعتلای شخصیت آنان به نحو مطلوب استفاده کنند.»

لطفی افزود: «حوزه معاونت دانشجویی و فرهنگی از حیث ایجاد روحیه تعامل دانشجویان با دانشگاه با اصل قراردادن دانشجو محوری در این حوزه در تلاش است تا دانشجویان کارها را بر عهده بگیرند و معاونت در حد یک مشاور و پشتیبان در خدمت دانشجویان باشد و ایده از کانون‌های فرهنگی - اجتماعی و انجمن‌های علمی دانشجویان شکل بگیرد و کارشناسان فرهنگی تنها در کنار دانشجو به‌عنوان مشاور باشند و این مورد در چارچوب فعالیت های قرآنی و هنری در بستر کانون ها و نشریات به نتایج قابل قبولی دست خواهد یافت و هر چند که با شرایط خوب و عالی فاصله زیادی است.»

وی ادامه داد: «هدف دیگر این حوزه توجه به سلامت روحی و باورهای اعتقادی دانشجویان در کنار سلامت جسمی آنان است و تلاش می کنیم تا زمینه فکری و اعتقادی آنان را فراهم ساخته به حول و قوه الهی سال تحصیلی 97-96 میزان مشارکت مسابقات قرآن و عترت در حد عالی ارتقا یابد و خدمات دانشجویی اعم از خوابگاه، سلف سرویس به شکل مطلوب تر از قبل در عرصه خدمات فرهنگی و درآمد غیر شهریه ای فعال شود.»

این مسئول برنامه‌ها و اولویت‌های واحد خوی در حوزه معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی سال تحصیلی 97-96 را نیز اینگونه تشریح کرد: «افزایش رشته های گروه علوم پزشکی با تمرکز بر کارشناسی ارشد پرستاری، ایجاد رشته در مقطع کارشناسی با محوریت گرایش های بین رشته ای، توسعه آموزش مقاطع تحصیلات تکمیلی و دکتری تخصصی است.»

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوی با بیان اینکه دانشگاه‌های سطح یک کشور مشارکت در حل مشکلات کشور را وظیفه خود می‌دانند، تصریح کرد: دانشگاه‌ها به وجود آمده‌اند تا نیازهای کشور را تامین و در توسعه آن مشارکت داشته باشند.

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۷۵۷۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرمایه‌های وقف باید علمی اداره شود

به گزارش خبرگزاری مهر، نخستین نشست هم اندیشی و بررسی چالش‌های پیش رو در حوزه شرکت‌های دانش بنیان امروز ششم اردیبهشت ماه با حضور رییس سازمان اوقاف و امور خیریه در نمایشگاه دستاوردهای وقف برگزار شد.

در این نشست سجده، مدیرعامل بنیاد توسعه عمران موقوفات با بیان اینکه در کتب دینی آمده که حضرت علی (ع) نخلستان ایجاد کرده و وقف می‌کردند، گفت: تقریباً ۵ سال است که توسعه تولید با حضور مردم در سازمان اوقاف اتفاق افتاده است.

وی اظهار کرد: بنیاد توسعه عمران موقوفات در شناسایی زمین‌ها تلاش می‌کند و سعی داریم در حوزه کشت و صنعت با مشارکت مردم در تحقق شعار سال گام برداریم.

در ادامه بیگدلی، معاون بهره وری اقتصادی سازمان اوقاف و امور خیریه با اشاره به چشم انداز این معاونت در حوزه اجتماعی و ارتباط سازمان با شرکتهای دانش بنیان گفت: اولین اقدام وقف این است که بتواند کسب منفعت از عین وقف داشته باشد مرحله بعد این منافع داخل کاسه‌ای ریخته می‌شود که حفظ می‌شود و سرریز آن اجرای نیت است. باید بیشترین کسب منفعت از موقوفات داشته باشیم.

وی اظهار کرد: برای اینکه علم در خدمت کسب منفعت قرار گیرد اکوسیستمی برای حمایت از دانش بنیان‌ها با رعایت قوانین وقف طراحی شده است. این شرکتها اکثراً به سوددهی رسیده اند.

همچنین در حوزه ارائه طرح سیمان ژئوپلیمری بر پایه خاکستر باگاس، بحث وقف ماندگار در راستای توسعه پایدار مورد بررسی قرار گرفت. این شرکت به فناوری تولید برق و سیمان با وجود تحریم‌ها و موانع داخلی دست پیدا کرده است.

بر اساس آنچه در این نشست عنوان شد، درصد قابل توجهی از شرکتهای دانش بنیان در سطح کشور هیچ گردش مالی ندارند. صرفاً ایده‌ای است که در مرحله آزمایشگاهی ارائه شده است.

این شرکتها معتقدند اگر قرار است کاری و حمایتی در حد اوقاف انجام شود باید متفاوت از کارهایی باشد که توسط دیگران انجام می‌شود. شرکت‌های دانش بنیان از ایده تا تجاری سازی در کشورهای پیشرفته حمایت می‌شوند.

موضوع دیگر که مورد بحث قرار گرفت، این بود که در مناطق محروم خیلی از محصولات دانش بنیان کارایی ندارد در حوزه عمران در منطقه محروم برج سازی انجام نمی‌شود. در زمینه تکنولوژی بتن باید تعریف دیگری در مناطق محروم داشته باشیم.

در ادامه رییس سازمان اوقاف و امور خیریه ضمن تقدیر از دانشمندان که در نمایشگاه شرکت کرده اند، گفت: سازمان وقف از نظر سرمایه‌ای بودجه دولتی نیست در دوره فعلی می‌خواهیم وقف را حرکت دهیم. به عنوان مثال دارای میلیونها رقبه هستیم این رقبات به صورت عرصه و اعیان است ما باید شکل مدیریتمان علمی باشد. زمین زراعی را به صورت سنتی سالی یک تا دو بار می‌توانیم بکاریم اما با استفاده از روش علمی، بهره وری آب و زمین بیشتر می‌شود.

وی عنوان کرد: اگر پول داریم اداره سرمایه انباشته باید علمی باشد. سرمایه‌های وقف باید علمی اداره شود تنوع در وقف به نیات واقفان و اعیان اعطایی ربط دارد.

حجت الاسلام خاموشی با تاکید بر اینکه دانش بنیان‌ها باید در خدمت ارزان سازی و رفاه مردم باشند، افزود: ما موظف به رعایت قانون وقف هستیم. اوقاف از دانش بنیان‌های نوپا حمایت می‌کند و ما مفتخریم که تاکنون از ۳۹ شرکت حمایت کرده ایم.

وی تصریح کرد: باید در حوزه اقتصاد تأثیرگذار باشیم ما باید در تولید ملی بدون نفت موفق باشیم. در حوزه صنعت ریل ورود کرده ایم که ۳۰ درصد درآمد نفتی را پوشش می‌دهد در حوزه مسکن رقبات زیاد داریم به مسکن نخبگانی توجه ویژه داریم.

رییس سازمان اوقاف و امور خیریه بیان کرد: در تمام رقبات زراعی بحث زنجیره زراعی مد نظر است. بحث معادن به عنوان ظرفیت مغفول اوقاف بوده، مساله دیگر آنچه اهمیت دارد حوزه صنایع تبدیلی است که توجه ویژه داریم. در حوزه فناوری هم زیرساخت‌های سخت افزاری و هم نرم افزاری مد نظر است. کارهای خوبی در حال انجام است حوزه فناوری تأثیر شگرف در اقتصاد کشور خواهد داشت.

کد خبر 6089061 فاطمه علی آبادی

دیگر خبرها

  • سازمان اوقاف از جهش اقتصادی و مؤسسات دانش‌بنیان حمایت می‌کند
  • توسعه استان اصفهان با توسعه اقتصاد دانش‌بنیان و گردشگری
  • در حوزه مالکیت فکری بسیار عقب هستیم
  • نقش آفرینی دانش‌بنیان نرم و هویت‌ساز در صنایع سخت
  • گامِ مهم «جهاددانشگاهی» برای رشد اقتصادی کرمانشاه
  • همکاری ۴۲ گانه برنامه آبادیران و بهزیستی برای رفع چالش‌های حوزه معلولین
  • پنج هزار و ۵۵۸ متقاضی واحدهای مسکن ملی در زنجان تحت پوشش نهادهای حمایتی هستند
  • سرمایه‌های وقف باید علمی اداره شود
  • فعالیت هدفمند در فضای مجازی مورد توجه قرار گیرد
  • مقابله فناورانه با چالش‌های استارت‌آپی/ کسب‌وکارهای نو در رشته‌های روانشناسی و مامایی ایجاد شد